Pitanja

Kako su napravljene ove stranice?

Koliko košta izrada Web stranica?

Koliko prostora / prometa imam na raspolaganju za svoje Web stranice i e-mail adrese?

Da li se na svoje Web stranice mogu spojiti FTP-om?

Što ako među ponuđenim dizajnima ne pronađem niti jedan koji mi se sviđa?

Odabrali smo dizajn, napravili Web stranice i popunili sadržaje - da li sada smijemo odabrati drugi dizajn?

Kako mogu instalirati novu verziju wBuildera?

Pronašao sam grešku u programu / prikazu stranica / nekom od dizajna - što da radim?

 

 


P: Kako su napravljene ove stranice?

O: Ove stranice napravljenu su na isti način te pomoću istih alata koji su i vama na raspolaganju za izradu Web stranica. Na taj smo način i mi sami korisnici ove usluge čime lakše pronalazimo greške i vidimo načine za poboljšanje. Osim toga, gotove i funkcionalne stranice su najbolji pokazatelj što je sve moguće napraviti sa sustavom koji nudimo.

 


P: Koliko košta izrada Web stranica?

O: Izradu stranica ne naplaćujemo jer stranice zapravo radite vi sami - odaberete jedan od već gotovih dizajna, dodate nekoliko stranica iz gotovih predložaka, upišete svoje podatke i stranice su gotove. Naravno, na raspoloaganju imate sve alate pomoću kojih možete napraviti i stranice poput ovih sa puno više dodatnih slika i sadražaja - sve ovisi o vašim afinitetima.

 


P: Koliko prostora / prometa imam na raspolaganju za svoje Web stranice i e-mail adrese?

O: Sasvim dovoljno. :)

Ova usluga namijenjena je poslovnim ljudima koji su fokusirani na svoj posao i ne ih zanimaju tehnički detalji već žele koristiti uslugu bez previše komplikacija. Zbog toga smo ponudu formirali na način da sadrži dovoljno svega (prostora na disku za web i mail, prometa, itd.) da uslugu možete bezbrižno koristiti. Ukoliko bi vaše stranice počele koristiti toliko resursa da bi to bio problem drugim korisnicima i resursima na serveru, kontaktirati ćemo vas i probati pronaći odgovarajuće rješenje. Za one koje zanima, ovdje su točni podaci o količini prostora i prometa:

 
OsnovniPlusMaxi Premium
Prostor za Web sadržaje (slike, dokumente, itd.)
200 MB
500 MB
 1.000 MB
 2.000 MB
Prostor za svaku mail adresu 50 MB
100 MB
150 MB
200 MB
Mjesečni promet 5.000 MB 10.000 MB 20.000 MB 50.000 MB

 


P: Da li se na svoje Web stranice mogu spojiti FTP-om?

O: Ne. Kompletno održavanje stranica - uključujući postavljanje slika i datoteka - obavljate putem bilo kojeg standardnog preglednika Web stranica (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari...) i ne trebate na svom računalu instalirati dodatne programe.

 


P: Što ako među ponuđenim dizajnima stranica ne pronađem niti jedan koji mi se sviđa?

O: Naš savjet je da među ponuđenima izaberete onoga koji vam se najviše sviđa i svjedno napravite stranice. Na Webu i Internetu je primarna stvar prisustvo - kada jednom stavite sadržaj preko kojih će vas korisnici i potencijalni kupci moći pronaći, napravili ste 80% posla. Sami izgled stranica možete lako mijenjati naknadno.

Što se samih dizajna tiče, svakoga mjeseca ćemo dopuniti ponudu sa nekoliko novih, a isto tako moći ćete naručiti da za vas dodamo neki određeni dizajn - cijenu te usluge i detaljne upute objaviti ćemo naknadno.

 


P: Odabrali smo dizajn, napravili Web stranice i popunili sadržaje - da li sada smijemo odabrati drugi dizajn?

O: Apsolutno da - dizajn stranica možete mijenjati u bilo kojem trenutku jer je on odvojen od sadržaja - sve vaše stranice će ostati onakvima kako ste ih kreirali.

 


P: Kako mogu instalirati novu verziju wBuildera?

O: Sve nadogradnje i nove funkcionalnosti wBuildera kao i novi predlošci dizajna koje ćemo redovito dodavati, biti će automatski instalirani na vaš račun. Sve to je naša briga, a vi se posvetite svojem poslu.

 


P: Pronašao sam grešku u programu / prikazu stranica / nekom od dizajna - što da radim?

O: Kada se prijavite u administracijski dio svojeg Weba, odaberite opciju "Podrška" i pošaljite nam opis problema koji imate sa što više detalja (što se dogodilo, na kojoj stranici, koji dizajn koristite, itd.).

wBuilder je proizvod koji se stalno nadograđuje novim mogućnostima i planiramo redovito raditi nadogradnje novih verzijama. Ukoliko bi bio otkriven neki problem većih razmjera, onda ćemo to popraviti u najkraćem mogućem roku tj. 1-2 radna dana.

 


Trebate dodatne informacije?

Svakako nas pitajte!
Naše iskustvo i
profesionalnost jamac su uspješnosti Vaših stranica, u svakom trenutku smo tu za sva Vaša pitanja!

 
Što kažu naši korisnici...

"Sada konačno mogu jednostavno napraviti i održavati svoje stranice - vrlo korisno!" (Davor S.)